АктуалноГласовеКриминалеМненияНовини

„За вас човешкият живот има ли стойност?“

Реакцията на една майка след смъртта на пребития 18-годишния младеж

„Днес погребват Георги от Асеновград. Църквата „Св. Атанас“ е почерняла от мъже в черно. Полиция обикаля града. Не можем да си опазим децата. Утре може да е моето дете. Не искам да живея в страх за живота на близките ми. Ще има ли осъдени? Момчета, които работите като охрана на заведения – спите ли спокойно? Колко усилия хвърляте да помпате мускули? Ако се стараете да бъдете хора, може би щеше да е различно. Ние ходихме на заведения да се забавляваме. Какви комплекси избивате, хора? За вас човешкият живот има ли стойност? Осъдете по дяволите един до живот за умишлено убийство и може би ще има светлина“.

Това написа  във Фейсбук с възмущение и покруса една майка от Асеновград по повод нелепата смърт на 18-годишния младеж, което беше пребито след скандал в дискотека. Тя разказа, че не познава момчето, но знае, че това е поредният случай на смърт на млад мъж след побой, както и че недоумява как е възможно никой да не се е намесил и да не е понечил да помогне, за да се предотврати трагедията.

Припомняме, че момчето е било във фаталната нощ на 1 ноември в пловдивска дискотека и е празнувал Хелоуин с приятелката си. Имало е спречкване между него и няколко човека. Последвало е извеждане от охраната, но сцената се е разиграла отново извън дискотеката, която се намира на бул. “Санкт Петербург”. След близо двуседмична кома и борба за живота на 18-годишния младеж от Асеновград, той загива от тежка мозъчна травма вследствие на нанесените удари.

Направена е аутопсия на починалия младеж. Тримата извършители на жестокия побой са задържани. Мъжът, ударил фатално момчето е постоянна мярка „задържане под стража“. Предстои да стане ясно дали на бияча ще му бъде повдигнато обвинение за убийство.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

8 коментари

    1. А бе цървул, тази тотална деградация стана през последните 30 години. Когато възлюбените ти демократи ни колонизирана и почти изчистиха от лицето на земята. Само, че преди това превърнаха децата ни в примитивни дегенерати, по модела на Сорос, а ние само седяхме и с любопитство наблюдаваме всичко това, без да реагираме. И сега се чудим, кой ни сра в гащите. Да, и едно време, при гадният комунизъм се млатихме за щяло и не щяло, но имахме чест, гордост и достойнство. Нещо, което любимата ти колонизация изличи от нашите деца, за да ги превърне в удобни за манипулиране примитивни!!! Така, че не ми дрънкай за някакъв комунизъм и болшевизъм, които освен всичките си кусури, възпитаваха младите на много човешки добродетели!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина