„За вас човешкият живот има ли стойност?“

Актуално Гласове Криминале Новини

Реакцията на една майка след смъртта на пребития 18-годишния младеж

„Днес погребват Георги от Асеновград. Църквата „Св. Атанас“ е почерняла от мъже в черно. Полиция обикаля града. Не можем да си опазим децата. Утре може да е моето дете. Не искам да живея в страх за живота на близките ми. Ще има ли осъдени? Момчета, които работите като охрана на заведения – спите ли спокойно? Колко усилия хвърляте да помпате мускули? Ако се стараете да бъдете хора, може би щеше да е различно. Ние ходихме на заведения да се забавляваме. Какви комплекси избивате, хора? За вас човешкият живот има ли стойност? Осъдете по дяволите един до живот за умишлено убийство и може би ще има светлина“.

Това написа  във Фейсбук с възмущение и покруса една майка от Асеновград по повод нелепата смърт на 18-годишния младеж, което беше пребито след скандал в дискотека. Тя разказа, че не познава момчето, но знае, че това е поредният случай на смърт на млад мъж след побой, както и че недоумява как е възможно никой да не се е намесил и да не е понечил да помогне, за да се предотврати трагедията.

Припомняме, че момчето е било във фаталната нощ на 1 ноември в пловдивска дискотека и е празнувал Хелоуин с приятелката си. Имало е спречкване между него и няколко човека. Последвало е извеждане от охраната, но сцената се е разиграла отново извън дискотеката, която се намира на бул. “Санкт Петербург”. След близо двуседмична кома и борба за живота на 18-годишния младеж от Асеновград, той загива от тежка мозъчна травма вследствие на нанесените удари.

Направена е аутопсия на починалия младеж. Тримата извършители на жестокия побой са задържани. Мъжът, ударил фатално момчето е постоянна мярка „задържане под стража“. Предстои да стане ясно дали на бияча ще му бъде повдигнато обвинение за убийство.

 

 

Споделете ни във:

8 коментара за “„За вас човешкият живот има ли стойност?“

  1. Ако не са беше правиш на големия гангстер и бияч пред путката нямаше да му пръснат мензис.

    1. Ти си един без мозъчен дебил що за гнусна вулгарна инфантилна твар трябва да си за да коментираш по този начин ….. Ако разбираш изобщо какво пише

  2. Не, няма! В постболшевишкия кенефистан, живота няма стойност, само комуната- дебил има!

      1. Много ги изтрепаха, каскет намачкан, не си интересен!

    1. А бе цървул, тази тотална деградация стана през последните 30 години. Когато възлюбените ти демократи ни колонизирана и почти изчистиха от лицето на земята. Само, че преди това превърнаха децата ни в примитивни дегенерати, по модела на Сорос, а ние само седяхме и с любопитство наблюдаваме всичко това, без да реагираме. И сега се чудим, кой ни сра в гащите. Да, и едно време, при гадният комунизъм се млатихме за щяло и не щяло, но имахме чест, гордост и достойнство. Нещо, което любимата ти колонизация изличи от нашите деца, за да ги превърне в удобни за манипулиране примитивни!!! Така, че не ми дрънкай за някакъв комунизъм и болшевизъм, които освен всичките си кусури, възпитаваха младите на много човешки добродетели!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.