АктуалноБългарияГрадътИзпод тепетоМненияНовиниФотогалерия

Забавления на леда (фотогалерия)

Талантливият пловдивски фотограф Жоро Матов запечата за нас един забавен следобед на пързалката

Остават две седмици до датата, която е обявена за закриване на леденото съоръжение, така че съветваме ви да се възползвате на макс. През почивните дни в района наистина настава лудница и не е рядкост опашката от желаещи да изпробват виртуозните си движения да стига чак до заведенията. Като че ли най-активни са децата и тийнейджърите, но често и големи хора ни изненадват с по някое полупрофесионално завъртане. Дори и да не сте го изпробвали, не се колебайте – вземайте някоя симпатична мечка или пингвин за помощна опора и обувайте кънките. Пързалянето на леда доказано повишава настроението, а е и перфектна физическа активност. С 1 час каране на кънки изгаряте минимум 450 калории и тонизирате отлично тялото си. На ледената пързалка се развиват още по-добра координация и концентрация.

А ако не сме успели да ви убедим да се впуснете в ефектно изпълнение с ползите от кънките на лед, то се надяваме, че кадрите на Жоро Матов ще успеят да пресъздадат неописуемо забавната атмосфера:

 

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина