Нашенци създадоха приложение за виртуално чукане с яйца

Живот Играчки Новини

Безплатно е и може да се открие в “Гугъл плей”, след като получи одобрение, а докато чака  можете да използвана фейсбук страницата “Чук Пук – Виртуално чукане с яйца на Великден

Българско семейство реши да създаде приложение за виртуално чукане с яйца, за да даде възможност на хората, разделени заради епидемията, да се забавляват въпреки физическата изолация.

Семейство Мочеви решили, че това е начин да се спази традицията и да доставят удоволствие и на най-малките. “Моят син беше инициатор на идеята. Така ще дадем възможност на всички да се възползват от това да се чукнат с яйца – една хубава българска традиция”, разказва Миряна Мочева.

С помощта на приятели за десетина дни приложението “Чук пук” е факт. Безплатно е и може да се открие в “Гугъл плей”, след като получи одобрение. “Приложението е много просто. Постарахме се да опростим възможно най-много начина на използване, тъй като бихме искали хората във всяка една възраст и от всяко едно поколение да могат да го използват. Единственото условие е да има акаунт във Facebook”, обясняват Мочеви.

Един играч прави обособена стая, а втори играч се присъединява. Играе се с натискане на бутон и веднага след това се показва кой двамата е победил, като се вижда и счупеното яйце на екрана.

Битката трае точно толкова, колкото и в реално време – не повече от няколко секунди.

Семейството, създало приложението, също е засегнато от кризата. Симеон е останал без работа, а Миряна работи от вкъщи, информира бТВ.

Докато играта чака одобрение, може да бъде използвана фейсбук страницата “Чук Пук – Виртуално чукане с яйца на Великден“.

Източник: offnews.bg

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.