ЖивотНовини

Можем ли да се научим да бъдем щастливи?!

Очаквайте първия Фестивал „Психология на щастието“ в Пловдив!

Всеки ден заявяваме стремежа си към щастие, но какво правим, за да сме по-щастливи? Имаме ли инструментите, с които да „изковем“ личното си щастие?

А има ли рецепта за щастие? Очакваме ли го като подарък, или съзнателно вървим по пътя към постигането му? Какво ни спира по пътя и какво ни мотивира и осмисля целите ни?

Можем ли да се научим да бъдем щастливи и да направим първата крачка към щастието днес?

Отговорите на тези фундаментални въпроси ще откриете по време на първия Фестивал „Психология на щастието“, който ще се проведе на 2-ри юни в Пловдив.

Нови възможности за учене и надграждане

Целта на организаторите от „Кръг на щастието и психологична подкрепа“ е с този фестивал, надяваме се първи от поредица форуми, да предоставят достъпни изживявания, лекции и събития, които помагат на хората да се развиват, реализират своя потенциал и намират пътя към личното си щастие.

„Всеки участник ще си тръгне от събитието с инструменти, стратегии и навици, които ще помогнат за увеличаването на личното щастие. Ще поставим фокус върху личното поведение и ще се опитаме да надградим познанията в посока на живот, изпълнен с осъзнатост и добруване,“ споделя Йорданка Рабаджийска, позитивен психолог и организатор на събитието.

Програмата

Фестивалът ще се проведе на 2 юни в хотел „Йегерхоф“ от 10:00 до 17:30 часа. Програмата включва лекции, интерактивни тренинги и лични споделяния, разпределени в три модула с почивки между тях.

Поради спецификата на програмата, местата са ограничени и се изисква задължителна предварителна регистрация. Повече информация и регистрация можете да намерите в профила на организаторите „Кръг на щастието и психологична подкрепа“ на тяхната Facebook страница.

Лекторите

  • Йорданка Рабаджийска – Позитивен психолог, основател на „Кръг на щастието и психологична подкрепа“
  • Маргарита Савова – Магистър по приложна социална психология, лектор и мотиватор
  • Ваня Павлова – Психолог, психотерапевт и треньор на психо-динамични тренинги

Заповядайте на Фестивала „Психология на щастието“, където заедно ще направим първите стъпки към по-щастлив и пълноценен живот.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина