Какво да правим в Пловдив през уикенда (04-06.05)

Живот

Този уикенд в Пловдив ще е fun! Ще се опитаме да обиколим ВСИЧКИ готини партита, ще танцуваме суинг, ще пием вино и коктейли

Снимка: @plamenaphotodiary

4 май

Out of the box | Bar The Post

Петък вечер е сила! Особено когато в пощенската станция на бар Пощата се слуша old school hip-hop. Този път, зад пулта застава Bugguy, а.к.а. Весо Тошев, който ще ни припомни едни от любимите хип-парчета от изминалите десетилетия. Излезте от кутията и нека заедно си припомним какво значи истински хип-хоп.

Партито ще обяви своето начало къде!? НА ТЕРАСАТА! Хип-хоп ритмите ще зазвучат под открито небе, а малко след здрачаване се прехвърляме вътре, където ще ви очакват усмихнатите бармани с изкушаващо вкусни напитки.

Обувайте удобни обувки, слагайте шапките и хайде на парти!

Бар Пощата
19.30 часа

Pomorians @Podleza Bar&Fun

Групата е създадена 2009 година от френският продуцент Давид Тузо. Стилът им се определя като етно-реге-пънк. Основни членове на бандата са приятелите от детинство Янко Бреков – Бръснаря и Красимир Керкинов – Кемала, свирили заедно и в нашумялата в цяла Европа ARTERY. След прибирането им в България към тях се присъединява барабаниста Тихомир Люцканов – Ламята. Групата прави множество турнета в цялата страна, като сред най-успешните са съвместните им участия с Емир Кустурица, Mark Foggo’s Skasters, Jaya The Cat и Manu Chao. Имат два издадени албума – „Balkan Acoustic“ – 2009 г. и „…и си мислиш“ – 2012 г. Бандата е известна с невероятните си живи изпълнения, където смесва на пръв поглед несъвместими стилове.

Podleza Bar&Fun
21 часа
Вход: 7 лв.

Peter Skoog

След доста време Peter Skoog пристига отново в Пловдив този петък с пълни кейсове грамофонни плочи!

Peter Skoog е талантлив българо-шведски DJ и колекционер на плочи, развил кариерата си в Исландия и Испания.

Сетовете му представляват вдъхновяваща селекция от музика, покриваща различни жанрове и настроения.

Клуб Фарго
21 часа

Cherry Jam presents: Tribute to Stevie Ray Vaughan at Bee Bop

Ще имате изключително редкия шанс  да видите и чуете един трибют на Stevie Ray Vaughan, представен пo най-майсторски начин от Иван Павлов – Тhe cherry boss и Божидар Тонев – Попа.

Bee Bop Café
22 часа

Swinging Plovdiv – The Graduation

Този петък семейството на Lindy Hop Plovdiv приветства нова група курсисти. Завършващите и старшите ученици ще се явят на дансинга на Gingertale в пълния си блясък, за да представят своите Линди Хоп и Чарлстон хореографии.

След вълнуващото представяне, ще можем да отпразнуваме завършването с неограничено количество суинг танци и да приложим всичко научено през учебните часове.

Gingertale
21.30 часа
Музика: Суинг джаз селекция от Богдан Ковачев
Пърформънси: Учениците на Lindy Hop Plovdiv
Вход: 5 лв.

Всички събития в Lost in Plovdiv.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.