БългарияЖивотЗабавлениеНовиниПод лупа

Хипермаркет отмени планирана промоция на олио

Във връзка с грозните сцени от миналата събота, когато на опашка за олио станаха сблъсъци и почина човек, от търговската верига обясниха, че конкретната продажба е била планирана и организирана дълго време преди пазарната ситуация да се усложни заради напрегната международна обстановка.

„Във времето сме доказали, че клиентите могат да разчитат на нас и затова промоцията не беше отменена. Бяха предвидени ограничения за покупка на максимален брой от промоционалния продукт и предприети допълнителни мерки за предотвратяване на струпвания.“

След анализ на събитията в обектите им в цялата страна на 12 март във връзка с продажба на олио от веригата Кауфланд заявиха, че с цел предотвратяване на напрежение се отменя планираната за събота, 19.03.2022 г., продажба на олио на цена 3,69 лева.

В позицията на хипермаркетите се казва още, че продуктът традиционно присъства в промоционалните им предложения. „Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното осигуряване на стоки от първа необходимост“, завършва писмото до медиите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Вие сте долни УТРЕПКИ които ни съсипване живота УМИШЛЕНО.ДОБРЕ ЧЕ Е ВОЙНАТА ТА ДА ПОСКЪПНЕ ЖИВОТА НИ.ЕЛИТА Е ТОТАЛНО ПОБЪРКАН И СКОРО ЩЕ УСЕТИ НАРОДНАТА ЛЮБОВ.ЦЕНИ СЕ ВДИГАТ БЕЗ ПРИЧИНА И СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВА БОРСА Е АМЕРИКНСКО-ФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина