ГрадътЖивотКултураНовини

Екипът на филма „Смирен” гостува в Пловдив

Екипът на най-новия български филм „Смирен” ще гостува в Пловдив тази неделя. На 12 февруари жителите и гостите на Пловдив ще имат възможност не само да гледат продукцията, но и да се срещнат с режисьора Светослав Драганов и актрисата Мария Статулова след прожекцията. Мястото, естествено, е Лъки Дом на Киното, а часът е  18:00 ч.

„Смирен” е филм за няколко дни от живота на един мъж. За амбициите, за лутането, за (раз)връзките. За живота, който просто се случва.

„Смирен” е първият игрален филм на Светослав Драганав, добре познат на публиката като режисьор на документални филми, сред които – „Животът е прекрасен, нали?“, „Децата на дружбата“, „Град на мечти“ и „Живот почти прекрасен“.
На миналогодишния София Филм Фест той получи Специалната награда на журито именно с първия си игрален филм „Смирен“, а след това и отличието за дебют на наградите на СБФД „Васил Гендов“.

В главната роля – добре познатият Христо Петков и със специалното участие на Мария Статулова.

За филма:
Сценарий: Светослав Драганов, Богомил Димитров и Невена Борисова
Оператор: Веселин Христов
Музика: Борис Чангъров и Себастиан Жимпи
С участието на: Христо Петков, Атанас Бачорски, Детелин Бенчев, Мирослава Гоговска, Яна Драганова, Сашка Братанова, Мария Статулова, Борис Луканов, Калин Гърдев, Здравко Драгнев и специалното участие на Сашо Роман
Продуценти: Светослав Драганов и Катя Тричкова
Копродуценти: Калин Петер Нетцер и Оана Ианку
Режисьор: Светослав Драганов
Дистрибутор
NO BLINK | Film

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина