ГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Мол раздава подаръци срещу стари дрехи

Най-новият и модерен мол в града Plovdiv Plaza организира кампанията под мотото „Разчисти гардероба си за пролетта“.

Единствено на 21 март, четвъртък, от 11 до 19 часа всеки, които занесе плик със стари дрехи на специалния пункт в Източния атриум на търговския център, има възможност да взема ваучер за ексклузивно намаление в обекти на територията на мола.

„Знаем, че всеки има ненужни дрехи, на които не може да намери друго приложение или да ги дари на някого. Затова решихме да дадем възможност на нашите клиенти да освободят място в гардеробите си в края на зимния сезон разумно и с грижа към природата. Ние ще се погрижим текстилът да бъде рециклиран вместо изхвърлен в общите контейнери за боклук, а хората ще имат възможност да изберат ваучер за отстъпка или подарък от някой от партньорите ни в кампанията.“, коментира инициативата Диляна Симеонова, маркетинг мениджър на търговския център.

Сред магазините, които се включиха в кампанията „Разчисти гардероба си за пролетта“ са ИКЕА, MIIO, International Celebrity Brands и Roxyma Dream.

Приятните изненади през месеца в Plovdiv Plaza продължават и в следващите дни, когато ще се проведат Дни на красотата. А в неделя от 11.30 часа щурите химици от Корпус за бързо гърмене ще демонстрират забавни и интересни експерименти за всички любители на приложната наука. Те ще покажат, че химията е повече от скучни формули и уравнения – тя е шарена, шумна и забавна.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина