ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
МненияПод ножа

Вървях вкъщи, хлъзнах се и се надянах върху…

Извадиха шише с препарат Бинго от задника на 80-годишен старец

Последните куршуми и съчми от колекцията на хирурзите от УМБАЛ 'Св. Георги'
Последните куршуми и съчми от колекцията на хирурзите от УМБАЛ ‘Св. Георги’
Водени от откровено извратените си сексуални фантазии хората могат да бъдат болезнено изобретателни. Такова е заключението на Под тепето след посещение в клиниката по гръдно-коремна хирургия към УМБАЛ „Св. Георги“. Понахалствахме, за да видим и заснемем колекцията от предмети, вадени от задните части на стигащи до крайности почитатели на розовите екстремности. За беда, при скорошен ремонт Причудливите камъни от пикочен мехур, извадени оперативно от пациенти
Причудливите камъни от пикочен мехур, извадени оперативно от пациенти
„експонатите“ били счетени за непотребни отпадъци от чистачки и били пратени на боклука. Днес в кабинета на доц. д-р Мурджев са запазени няколко куршума, сачми от ловни и въздушни пушки, вадени от седалищата на градински крадци. Най-често хирурзите вадят оловни парчета от дупетата на циганчета, които се опитвали да крадат от овощни градини и лозя. Но прескачайки нечия ограда попадат на мерника на охраната с флоберка или въздушен патлак. В шкафа си доц. д-р Мурджев пази още няколко забележителни експоната, които приличат на нещо средно между корал и метеорит с размерите на детско юмруче. Няма да повярвате, но тези красоти са Бъбречни камъни
Бъбречни камъни
камъни от пикочен мехур. Този е от бъбрек. Наследил съм ги от баща ми, показва нещо, приличащо на варовиково образование д-р Мурджев. Нищо чудно, че много пловдивчани се оплакват от камъни в бъбреците. Ние сме предразположени към образуването им, тъй като водата в нашия град е богата на калций. А понякога се получават и такива форми, обяснява специалистът, прибирайки колекцията си от причудливи камъни.

Той не крие, че го е яд за изхвърлената колекция на извратените сексуални фантазии. Но си спомня много случаи, в които от анусите на предимно мъже с хомосексуални наклонности са вадени какви ли не предмети- от бутилки, през бурканчета за детски храни, до дезодоранти, павурчета, талисмани и дебели свещи. Жени също експериментирали със свещи, като за да вдигнат залога и удоволствието добавяли към тях различни метални накрайници. Най-честият финал на подобни екстремности обаче не е екстазът, а болката. А след нея почти винаги идва ред на скалпела. Тъй като феновете на подобни удоволствия намазват стабилно предметите със специални субстанции, а дебелото черво буквално ги всмуква вътре в организма, единственото спасение е хирургическа намеса. До 24 часа са при нас. Случвало се е бурканът или бутилката да се счупи вътре в пациента, а това е изключително болезнено, с много отделни манипулации и с много дълго лечение, разкриват хирурзите. 

Всички, които лягат на операционната маса с флаконче Нивеа отзад съвсем естествено си умират от срам и рядко признават какво се е случило, но и самите доктори не питат, тъй като знаят каква е истината. Най-честото оправдание на хора в тази нелепа и срамна ситуация е „Ами както вървях в къщи, хлъзнах се и паднах върху…“.

Докторите от клиниката по гръдно-коремна хирургия към УМБАЛ „Св. Георги“ са чували за куп откровени извратении, като например риба във влагалището на пациентка. Човек с такова въобръжение кой знае до какво може да стигне, коментират специалистите.
Не могат да забравят скорошен фрапантен случай с 80-годишен старец, от чийто анус извадили огромна пластмасова опаковка от препарат за почистване Бинго. Дядото се заиграл с атрибута докато гледал телевизия. А близките му изпаднали в нескрит шок, щом разбрали защо ще го оперират. Имал дъщеря, внучета, които били в потрес от сексуалните тайни на сродника си. Така се случва и при много такива пациенти, тъй като повечето от тях са със семейства, съвсем нормални хора са, но с необикновени сексуални фантазии. Близките им много, много се изненадват, като разберат защо лягат на операционната маса, допълват хирурзи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина