ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Plovdiv: Scaled – едно приключение от ScaleFocus и Dextrophobia Rooms

Plovdiv: Scaled – едно доста специално търсене на съкровища (или treasure hunt) в Пловдив ще се проведе на 8 юни, от 16.30 часа. To ще изпрати смелите сърца из дебрите на града под тепетата в състезание по ум, находчивост и – само за желаещите – IT умения. Събитието се организира от небезизвестните ScaleFocus, една от най-големите софтуерни компании у нас. Партньори в изпълнението пък са Dextrophobia Rooms, едни от пионерите в създаването на escape стаи и пешеходни куестове.

За онези, които познават Пловдив, това ще бъде прекрасен повод да преоткрият макар и познатите, любими кътчета. За онези, за които този град е все още загадка – възможност да се отправят на приключение, което ще им донесе нови вълнения. А всички без изключение ще получат усещането, че са герои.

В отбори от по 5 души, IT специалисти и ентусиасти ще се отправят на пътешествие, в което ще решават гатанки и ще изпълняват мисии, с цел да съберат по-бързо и повече точки, с които да спечелят играта. Всичко ще стартира от една тайна локация, където отборите ще се втурнат пеша в търсене на подсказки, ще изпълняват инструкции и ще се движат възможно най-експедитивно в посока… победата. Всяка поредна локация ще разкрива следващата, а точките се получават само след правилно решаване на загадки – разбира се, за възможно най-кратко време.

Участниците ще имат възможност и да навлязат в специалния IT mode, където да покажат уменията си в кодирането. А местата, откъдето ще минат … ще бъдат разкрити само на онези, които се включат в надпреварата.

Целта на ScaleFocus е проста – чрез състезание, в което се изисква екипна работа, ентусиазъм и добро настроение, да накарат включилите се да се почувстват като герои на мисия, в която от техните умения зависи всичко. Plovdiv: Scaled има за цел да сплотява, развива, забавлява и привлича интереса на IT хората в Пловдив и извън него.

Ако искате да се участвате и вие – нужно е само желание за забавление и малко логическа мисъл. За да узнаете стартовата точка и да се включите съвсем безплатно в събитието със собствен отбор, влезте тук.

 

ScaleFocus е българска компания за доставяне на цялостни IT решения и фокусирана върху високи технологии, R&D и иновации, модерни инженерни услуги и консултация в областите Digital, Data и Cloud. Създава събитието „Plovdiv: Scaled“ в колаборация с Dextrophobia Rooms, първите в България real-life „room escape“ игри.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина