ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Изпод тепетоМнения

Областният управител хареса зелената светеща реклама на УХТ

 

Препоръчва и от другата страна да се монтира същият надпис

Ректорът: Не можем да угодим на всички. Има много повече хора, които ни поздравяват и приветстват за това, което сме съградили

Таня Грозданова

Винаги има различно мнение, така коментира читателските сигнали пред Под тепето срещу дразнещия надпис в „отровно зелено“, монтиран наскоро на северната фасада на Университета по хранителни технологии ректорът проф. д.т.н. Кольо Динков.

„Има много повече хора, които ни поздравяват и приветстват за това, което сме съградили – ремонтите като цяло. Това, което се направи, остава,“ допълни професорът, вървейки към обновения корпус 2 на ВУЗ-а по време на откриването на новата университетска година днес.  

Сред официалните гости на тържеството бе и областният управител на Област Пловдив Здравко Димитров, който не се сдържа и изрази своето мнение за натрапчивия надпис, приличащ по-скоро на реклама на казино според някои пловдивчани.

Много е хубав надписа, отсече Зико. А, проф. д.т.н. Кольо Динков му прехвърли топката с репликата „Областният управител ще ви отговори на въпроса“.

 

Какъв е проблемът, попита Здравко Димитров и получи обяснение, че хорта ги дразни цвета и натрапчивата светлина.

"На вкус и цвят няма приятели… Ми няма по-хубава реклама! Снощи като се прибирах от София пак му се възхитих. Още като я поставиха рекламата се обадих на ректора и го поздравих. Наистина трябва да се знае, че това е Висше учебно заведение. Тъмна е сградата през нощта, нека се знае. Дори препоръчвам и от другата страна да сложите същата. Това е моето мнение,“ заключи Димитров и сложи точка на питанията от репортера ни по темата.

Двамата поеха с останалати гости към церемонията по откриване на обновената мултимедиино зала "Хоризонт".

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина