ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ЖивотЗабавление

Нито едно свободно легло в Пловдив по времето на Hills of Rock 2018

Местата в хотели около града също са на свършване

И свободни дивани няма

Близо месец преди старта на HILLS OF ROCK 2018 в хотелите и местата за настаняване в Пловдив няма свободни стаи, показа проверка на Под тепето. Във второто издание на рок феста, който ще се проведе на 20,21 и 22 юли на Гребния канал, ще се включат 55 участници – 32 чуждестранни и 23 български групи, а публиката ще наброява десетки хиляди.

За  динозаврите от JUDAS PRIEST(21) и IRON MAIDEN  (22) пристигат фенове не само от цяла България, а и от различни континенти. Хиляди гости от чужбина са направили резервации в хотелите на града под тепетата още преди няколко месеца. Хостелите също са запълнени до краен предел, а в платформите за свободни дивани, където от Пловдив има регистирирани официално над 250 дивана, положението е същото.

Хотелите в близост до града също са заети. Такова е положението в Марково, Брестник, Асеновград, Бачково и други.

Последните закъсали за спане в периода 20 -23 юли вече се ориентират към Пазарджик.

За желаещите да усетят истинската фестивална атмосфера организаторите изграждат къмпинг зона. Всеки закупил билет за къмпинг може да отседне в непосредствена близост до фестивала, да разположи своя палатка и да прекара страхотни три дни в забавление, изживявайки страхотни моменти с любимите си изпълнители. Билетът за къмпинг важи за един човек, не за палатка. Всеки закупил такъв билет ще има право да разположи не по-голяма от триместна палатка на метри от фестивалната зона. За къмпингуващите ще бъдат изградени мобилни душ кабини и химически тоалетни. За сигурността по време на престоя ще бъде осигурена охрана.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина