ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ИзбориНовини

Адв. Юлияна Рангелова: Време е да поемем отговорност и да докажем, че новият Пловдив е възможен

Търпението ни е изчерпано, прагът му е преминат и е време  наистина да направим нещо за Пловдив. Не просто да се опитаме, а да направим реални крачки към промяна. Не може да си позволим да вярваме повече на обещания, а такива ни дават в момента в изобилие същите хора, които участваха в една или друга конфигурация в управлението на града последните повече от 15 години. Време е ние всички заедно да поемем отговорността и да променим моделът на управление на Пловдив“, това каза кандидатът за кмет на Пловдив адв. Юлияна Рангелова при представянето на листата с кандидати за кметове на райони и общински съветници.

„Родена съм и съм учила в Пловдив. За последните 23 години считам съм доказала, че няма невъзможни за постигане цели на полето на професионалната изява. Време е да докажем, че Новият Пловдив е възможен“, подчерта Рангелова.

„Любимият ни Пловдив го оглозгаха, не остана непродадено или незастроено петно. Това трябва да бъде спряно“, допълни кандидатът за кмет на Пловдив.

По думите на Рангелова в момента пловдивчани не могат да се възползват дори от нормалното човешко прави на свободно придвижване. „Местната власт затруднява живота ни, вместо да го подпомага и подкрепя“, категорична беше тя.

По-късно, в препълнената с правостоящи зала на Дома на културата “Борис Христов” адв. Юлияна Рангелова представи платформата си за управление на Пловдив.

„Гражданите не познават общинските съветници в местния парламент, а те определят посоката на развитие на града ни“, коментира тя.

Всеки от кандидатите за кметове и общински съветници представи своята кандидатура и виждания за управление на града, след което присъстващите имаха възможност да разговарят с всеки от тях.

Гласувайте с номер 64 за нов Пловдив!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина