ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Ремонтират паветата в район „Северен“

Стартираха ремонтни дейности на паважни настилки на територията на район „Северен” – съобщи кметът на района инж. Ральо Ралев.

Планирани са ремонти на участъци по основни пътни артерии в района, както и на вътрешни улици.

След стопяването на снега по пътните платна на някои места в района се разкриха дупки. Появата им създава предпоставки за пътно-транспортни произшествия, също така възпрепятстват  нормалното придвижване на гражданите. Вече направихме подробно обследване и сме набелязали участъците, които ще бъдат ремонтирани в най-кратки срокове , обяви кметът.

Сред предвидените за ремонт паважни настилки са ул. “Филипово”, ул. “Братя Търневи”, ул.”Дилянка”, ул. “Ибър” и ул.”Златю Бояджиев”.

От администрацията допълниха, че след като отворят асфалтовите бази ще бъдат предприети незабавни ремонтни дейности и на асфалтовите пътни настилки в района.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. стига камънаци, майни! Да асфалтираме всички ГРАДСКИ улици като междуселски скоростни магистрали от Наше Село към Ваше, а? Да подобрим Хисар Капия и да я модернизираме! Ура за АСФАЛТАДЖИЙСКАТА МАФИЯ НА ИМПЕРИАЛиста г-н индж. Иб. Тотев кметстващ от Режима БоБо2, партиец от … САРБ (Сел. за Амер. Р.Б.)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина