ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Капана пак ли става парко зона?

Нагли автомобилисти затрудняват движението в творческия квартал

За поредното нарушение по пловдивските улици ни сигнализира наш читател. Той е поредният човек, сблъскал се с неправилно паркиралите автомобилисти и е останал абсолютно възмутен, не само от шофьорите, но и от органите, които трябва да следят за нарушения. Той сподели с нас, че няколко пъти се е опитал да свърже с „Паркинги и гаражи“, но отговор така и не е получил. Никой не е отговорил на многократните позвънявания, а леките коли най-необезпокоявано са паркирали на кръстовище в Капана, което неминуемо затруднява движението.

В заключение до нас, той казва: „Ще съм благодарен ако чрез вас органите на реда разберат, че тази улица е най-красивият паркинг в Капана.“

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. при путин трябва да бяга ивчо дернев-синчето на дс ченгето от татова време, сега подлога на хамерика за българия- вижте му емблемата на сайта – АЛЬОША, какво да говорим това сайта под альоша

  2. Ami mnogo prosto, snimka na nomerata na kolite (s plovdivski nomera) izprashtane direktno do saotvetnata instituzija i veshtestvenoto dokazatelstvo za globa e NALIZE! Redakziite na vestnizite ne sa adresite za globi i nakazanija poradi nezpazvane na zakonite. Inache se izlaga neshto na pokaz, bez da ima kakvito i da e posledstvija za narushitelite!!!!

  3. Честна и почтена занаятчийска ЧАРШИЯ си беше Капанът, преди да го „подобрят“ изкуственяците от „Пловдив ЗА ЕДНО“, та сега да се води като „творческия квартал“ заграбен от Ивайло Дернев със „ресурси“ от Американската Ясла. Хвала!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина