ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътИзпод тепетоКултураМненияНовини

Виртуозният пианист Стоиц Гъдев с два концерта в родния Пловдив

Композиторът и виртуозен пианист ще направи два самостоятелни авторски концерта в града под тепетата

Музиката е съвършенство от мелодия, хармония и ритъм. Това съвършенство прави една композиция съдържателна. Така смята пловдивският композитор и виртуозен пианист Стоиц Гъдев. Той сам нарича себе си “адвокат на музиката“, защото иска всичко в нея да е перфектно.

Смята, че днес малко се обръща внимание на съдържанието на музиката, в нея често няма мелодия, няма полифония, няма съвършенство. Въпреки всичко това, хората не бива да се съдят. Всеки сам определя каква музика да слуша според страстите и емоциите си. Всеки слуша, каквото му харесва. Критерият за това дали една музика е хубава е времето.

В композициите си Стоиц Гъдев влага душа и перфекционизъм. Той има собствен разпознаваем стил. Създава шедьоври, които се харесват, особено извън пределите на страната. Хиляди слушат композициите на пловдивския маестро през чуждите интернет платформи.

Стоиц Гъдев ще направи два концерта в родния Пловдив. Датите са 20 октомври и 15 декември, начален час 20.30 часа. И двете събития са в Полинеро Капана.

Научете повече за пловдивския композитор и виртуозен пианист на kapana.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина