ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Читатели осигуряват спално бельо за хората от дома в Пъстрогор

Одеяла, завивки и чаршафи вече се трупат в редакцията на Под тепето. Акцията ни в помощ на дома за възрастни хора с психически разстройства в Пъстрогор върви благодарение на вас, читателите. Припомняме, че събираме не пари, а консумативи за нуждите на възрастните хора в дома, които лично ще доставим в Пъстрогор.

В кампанията ни днес се включи Даниела. Тя донесе днес в редакцията ни спално бельо, за да осигури комфорт и топлина на възрастните хора от дома. Дарителката отказа да бъде снимана, защото не смята, че това, което прави, е нещо ненормално. Тя заяви, че скоро неин близък възрастен е починал и е наясно колко много спално бельо е необходимо за грижата за един такъв човек. Затова тя събира това, което има, за да бъдат използвани консумативите по предназначение.

Даренията продължават да се събират в редакцията, която се намира на Отец Паисий 36. Всеки, който има желание и възможност да направи зимата на възрастните хора от дома в Пъстрогор по- топла и комфортна, може да го стори, като ни предостави одеяла, чаршафи, възглавници и прочие. А за превозването до там на даренията, отговаряме ние. Можете да пратите пакетите и директно на адреса на дома: Местност Дом Социални грижи или на адреса на Дирекция "Социално подпомагане" Свиленград.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина