Актуално

Актьорите от Срещи на сляпо идват в Лъки

Андро Сахварелидзе и Мариам Антадзе представят фестивалния хит пред пловдивска публика

Ексклузивна прожекция на грузинския филм, носител на Голямата награда на последния София Филм Фест – "СРЕЩИ НА СЛЯПО" ще има  тази вечер от 18.30 часа в LUCKY Дом на киното. Голямата изненада за  всички киномани, че лентата лично ще представят  актьорът, който изпълнява главната роля във филма, Андро Сахварелидзе, и актрисата Мариам Антадзе.Те ще гостуват за първи път под тепетата и ще се запознаят с публиката тук, ще поговорят с нея.

„Срещи на сляпо” е филм за любовта. Тихо, неусетно, но уверено той завладява с естествения чар на своите герои, с топли споделени чувства, с усещането за странна предопределеност, очарова със забавни стечения на обстоятелствата и с интригуваща развръзка. Съвсем не е случайно, че режисьорът Леван Когуашвили получи 3 награди на тазгодишния 18-ия София Филм Фест през март – Голямата награда за най-добрър филм в Международния конкурс, както и наградата за режисура и на журито на ФИПРЕССИ.

Днес е четвъртия ден от фестивала за скандинавски кино СЕВЕРНО СИЯНИЕ. Тази вечер от 19 часа ще бъде показан датския филм ПОХИЩЕНИЕТО.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина