ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
НовиниСпортСпортен Пловдив

Евроволей треска обзема Пловдив

Интересни инсталации промотират Европейското първенство по волейбол за жени

Вижте Програма на мачовете от Група „В“ на Европейското, които ще се играят в зала Колодрума

С наближаването на Европейското първенство за жени (18 август-4 септември) волейболна треска започва да обзема Пловдив. Градът е един от четирите домакини редом с Белград, Клуж и Задар.

Мега инсталации вече промотират шампионата. На фасадата на Партийния дом на централния площад грее огромен мегаборд с момичетата на Иван Петков. Размерът му е 680 квадратни метра. Така за втори път след 2019 г., когато Пловдив беше Европейска столица на културата, тази сграда се използва за промотиране на голямо събитие.

 

Огромен мегаборд вече краси и ф0асадата на зала „Колодрума“, където ще се играят мачовете от нашата група, чиято визия за пръв път придобива подобен вид. /снимката на корицата/

Пловдив трескаво се стяга за най-престижното спортно събитие през годината. Еуфорията е още по-голяма от триумфа на България в Европейската златна лига в Русе.

Момичетата на Иван Петков са в група В с отборите на Полша, Германия, Чехия, Испания и Гърция. Първата ни среща е с Гърция на 18 август от 20:30 часа в зала „Колодрума“. Освен двубоите от Група B, Пловдив приема четири осминафинала и два четвъртфинала. Последният мач в България е на 31 август.

Другите домакини на шампионата са Сърбия, Хърватия и Румъния. Полуфиналите и мачовете за разпределение на медалите ще са в Белград.

Билети за мачовете в България може да купувате на Eventim.bg & https://tickets.cev.eu/eurovolley-women-2021, касата пред Община Пловдив, касата в Дом на Културата „Борис Христов“, касата в комплекс „С.И.Л.Л.А“, Туристически Информационен Център – Пловдив, всички билетни каси на Eventim, всички бензиностанции ОМВ и партньорката мрежа на Eventim в цялата страна.

Българската федерация по волейбол изказва своята благодарност на партньорите си – Лидл България, Деворекс, Спорт Депо, Министерство на туризма, Община Пловдив, Министерство на младежта и спорта, Български спортен тотализатор и спортна зала „Колодрума“, за безценната подкрепа в организирането на най-голямото спортно събитие у нас за 2021 година – Европейското първенство по волейбол за жени!

Програма на мачовете от Група „В“ на Европейското първенство по волейбол за жени в зала „Колодрума“ в Пловдив:

18 август

20:30 часа България – Гърция

19 август

17:30 часа Испания – Чехия

20:30 часа Германия – Полша

20 август

17:30 часа Чехия – Германия

20:30 часа Гърция – Полша

21 август

17:30 часа Чехия – Полша

20:30 часа България – Испания

22 август

16:00 часа Гърция – Испания

19:00 часа България – Германия

23 август

17:30 часа Гърция – Чехия

20:30 часа Полша – Испания

24 август

17:30 часа Германия – Гърция

20:30 часа България – Чехия

25 август

17:30 часа Испания – Германия

20:30 часа България – Полша.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина