ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Героите на деня

Ламбо срещу Бойко в Пловдив

Ламбо на акцията 'Дами канят' преди миналите избори
Ламбо на акцията ‘Дами канят’ преди миналите избори
Стефан Данаилов бе избран за водач на листата на БСП в Пловдив-град на червения пленум в столицата. Ламбо ще се яви на втори парламентарни избори под тепетата, след като бе първенец при социалистите и на миналите парламентарни избори. Тогава Данаилов и щаба му организираха емблематичната акция „Дами канят“, с която вечният секссимвол на практика закри кампанията си сред стотици жени в парк-хотел „Санкт Петербург“. Битката в Пловдив ще се окаже изключително възлова, тъй като под тепетата почти на 100 процента листа ще води и Бойко Борисов.

Въпросителната за Пловдив по време на червения пленум днес бе дали първи в града да е Данаилов или Пламен Орешарски. В крайна сметка надделя мнението, че големият актьор има опит под тепетата с участието на предните избори. А и не е тайна, че има силно влияние в арт средите заради фестивала Сцена на кръстопът.

Червеното острие в областта ще е проф. д-р Светла Бъчварова. Бившият зам.-министър и екс директор на Селскостопанската академия е водач на листата изненадващо за мнозина социалисти, които очакваха на първа линия да е лидерът на столетницата в града и областта Георги Гергов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина