ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Отпуснаха 60 хиляди лева за ремонт на часовниковата кула на Сахата

Заделиха се средства и за изграждане на видеонаблюдение в парковата зона на бул. „Марица юг”

Общински съвет отпусна 60 хиляди лева за ремонта на часовниковата кула на Дановия хълм на район „Централен” при днешното изменение на бюджет на града за 2020г. Това бе едно от предложенията за пренасочване на средства за спешни дейности, дошли в пленарна зала от различни групи в местния парламент. Средствата са нужни за поправка на компрометираната метална обшивка на покрива на паметника на културата, от която през март се откърти цяло парче. Ще се ремонтира и дървената покривна конструкция.

С измененията на бюджета днес съветниците отпуснаха средства и за изграждане на видеонаблюдение в парковата зона на бул. „Марица юг”, където редовно има вандалски прояви. С 60 хиляди лева ще бъдат изградени и три нови пешеходни пътеки на невралгични зони в район „Западен”.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето.… More »

Един коментар

  1. Аз пак да изокам за Кукленско шосе“ – трафика и дупките се увеличават заедно, въпрос на време от слалома между ямите да пострадат хора и коли…60 хиляди за едно покривче, а с половината може да позакърпи циганията…Айляка кмет не може ли поне да бъде попитан?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина