АктуалноЗдравеНовини

Временно местят Клиниката по кардиология на УМБАЛ “Свети Георги” Пловдив

Предстои преместване на Клиниката по кардиология към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД – Пловдив. От Хирургичния блок на бул. Пещерско шосе 66 временно ще се приемат пациенти в Блок V на Клиника по инфекциозни болести, която се намира в непосредствена близост.

Причината за преместването са основни строително-ремонтни дейности и обновяване на материално-техническата база на целия етаж на клиниката.

Екипът ще осигури всичко необходимо за безпроблемното протичане на лечебно-диагностичния процес и преместването няма да затрудни грижата за лежащите и нови пациенти.

Ремонтът на Клиниката по кардиология започна на 4 септември тази година и се очаква да продължи до завършването на необходимите строително-ремонтни дейности. След като работите по обновяването приключат, клиниката отново ще се отвори на същото място, където пациентите ще могат да се възползват от подобрените условия за диагностика и лечение.

За улеснение на пациентите в кабинет No 11 на партерен етаж на Клиника по кардиология в Хирургичния блок ще бъде организирана консултативна дейност. Ще бъде осигурен дежурен лекар, който да обезпечи извършването на консултации на спешните и предоперативните пациенти на лечебното заведение.

За въпроси и информация, може да се обадите на стационарните: 032/ 60 – 20 – 41; 032/ 60 – 20 – 42; 032/ 60 – 20 – 43.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина