ЗдравеНовиниПУЛС

“Пълмед“ с допълнителни часове за пробовземане за диагностика на covid-19

Записването става и онлайн

Във връзка с големия интерес към тестване с PCR метод за наличие на коронавирусна инфекция в медицински комплекс „Пълмед“, лабораторията на лечебното заведение обявява допълнителни часове за пробовземане.
От 10:00 до 12:00ч. и от 13:00 до 15:00ч. от понеделник до събота, всички, които желаят да извършат диагностика за covid-19 с PCR метод може да го направят в специално обособено за целта място, извън лечебното заведение в кабината зад Аптека „Пълмед“, по възможност с предватително записване на тел. +35932 607 300.
Всеки който желае да се тества може да запази своя час за пробовзимане и онлайн  през платформата на Superdoc.bg https://superdoc.bg/lekar/laboratoria-corona-virus
Лабораторията в „Пълмед“ разполага с автоматичен екстрактор за обработка на ДКЦ и РНК проби. Заедно с останалата съвременна апаратура в структурата медицинският комплекс гарантира по-бързата обработка на тестовете за covid-19 чрез PCR метод и съответно по-бързите резултати за пациентите и гражданите, които самостоятелно извършват тестване за наличие на инфекция до 48ч.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Че нали сме здравно осигурени, защо му плащаме тая скъпа цена?
    Депутатите дали плащат 120 лв?

  2. никъде не сте написали колко ще струва този тест и кой го плаща, по програмата от мерки на правителството ли е или всеки вади от джоба и плаща за нуждите на статистиката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина