МненияПод ножа

Как се прибират пловдивските депутати?

Стефан Дедев тръгна за парламента с Опел, върна се с Мерцедес и БМВ

Дедев се качва на джипа си
Дедев се качва на джипа си
Да тръгнеш към парламента с раздрънкана Опел Омега, пък да се върнеш след четири години с Мерцедес и БМВ. Това вероятно е мечта на мнозина бъдещи кандидат народни представители. Много от тях дефилират по улиците с нескрити амбиции за власт и придобивки. А мнозина минаха през този филм.Старите актьори вече водят борба за челни позиции в листи, лобират по партийни събрания и сбирки. Под тепето започва поредица как се прибират пловдивските депутати от жълтите павета.

Дедев на дансинга
Дедев на дансинга
Добрият пример в това отношение е депутатът от ГЕРБ Стефан Дедев, който замина за София с вехта Омега преди четири години, а вече е горд стопанин на джип БМВ Х5 и четириок Мерцедес. Дали по документи се води официално такъв- едва ли. Но често е забелязван зад волана на луксозния баварски всъдеход и лимузината. Въпреки че според запознати в момента пак кара Омегата си в Пловдив, за да не бие на очи. Гарира Х5-ицата в автосалон на Пещерско шосе Дедев с щерка си на Мис Пловдив
Дедев с щерка си на Мис Пловдив
на връщане от столицата. И после отново го възсяда на тръгване от тепетата за Народното събрание. А Дедев и БМВ-то са били герои и на наши снимки, както виждате.

Герберът тръгна за жълтите павета в скромен костюм, но бързо облече Денил, сложи и часовник от типа „Златен Хъблот“, без информация дали е реплика или оригинал. 

Дедев стана известен не толкова с поведението си в парламента, тъй като там малцина чуха гласа му. Стана популярен с постоянните си дефилета в компанията на бивши ченгета преди местните избори, при това представители на други политически сили- Руси Панчев и Тодор Торлаков. Прочу се и щерка му, която също дефилира, но по оскъдно бельо в конкурса Мис Пловдив, при това пред очите на татко си. За читателите на Под тепето стана известен и с една невероятна акция по подмяна на улуци на кооперацията, в която живее в Кичука. Тогава за частния проблем бяха ангажирани трима униформени полицаи, които отцепиха натоварената улица „Димитър Талев“, а самата операция бе извършена от общинско предприятие.Дедев разлива бутилка уиски на конкурса Мис Пловдив
Дедев разлива бутилка уиски на конкурса Мис Пловдив


Очаквайте следващите герои от поредицата ни!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина