Под небето

Пловдивски будист в Биг Брадър Фемили

Пощенската картичка на Биг Брадър Фемили с градовете, от които са семействата в къщата
Пощенската картичка на Биг Брадър Фемили с градовете, от които са семействата в къщата
Часове преди старта на Биг Брадър Фемили се разбраха някои детайли около част от семействата, които ще влезнат в най-голямата досега къща в риалити формата. По непотвърдена информация, има поне две пловдивски фамилии, които ще правят зрелище за кеф на зрителите. Сигурно е, че кръстеното с кодовото Семейство Адам е от града на тепетата. Жената в този дует е по-голяма от съпруга си с две години. Двамата общо са на 66 години. Имат едно общо дете и едно от предишния приятел на жената. Живеят в собствено жилище в града на тепетата. Той я смята за прибързана и прекалено емоционална, а тя него – за флегма и нерешителен. За него казват, че е нацист, а за нея – че е луда. Смятат себе си за крайни противоположности, но се обичат безумно и са идеални един за друг. Имат бурна и страстна връзка. Веднъж в живота си са се разделяли. Тя се върнала на третия ден, защото не издържала без него.
Красиви са и често са обект на желание от страна на противоположния пол. И двамата обичат флирта. Но тя предупреждава, че ще избухне, ако той флиртува с друга в къщата. Той е будист, интересува се от философия, а тя е доста нервна и се страхува от смъртта.
Ето и другите профили на някои от семействата:
1. Патриархалното семейство
Той е на 38 и е с четири години по-голям от нея. Имат дъщеря и изкарват по 4000 лева на месец. Живеят в „градче със себе си заето, на 20 километра от Бургас”.
Тя има предишен брак. Той казва, че няма нещо, което не може да свърши, а тя го смята за самовлюбен. Не излизат заедно. Той често е навън, а тя прекарва повече време в къщи. Затова пък и двамата употребяват алкохол. Той тропа с юмрук по масата, а тя изпълнява домакинските задължения с мрачни мисли в главата. И двамата смятат, че сексът е много важен за тяхната връзка. Той е важен и за други връзки и социални контакти, в които тя го подозира. Приема изневярата равнодушно, защото „той все пак е мъж”. Той далеч не е толкова толерантен и никога не би простил, но по отношение на собствените си действия няма притеснения. 
Често се карат за детето. Той е прекалено строг родител.
Заради „освободеността й”, но по вероятно заради първия й брак, родителите му не я харесват.
2. Златна сватба
И двамата съпрузи са на 62 години. Той е интелектуалец и изобретател, а тя – вярната му половинка и благородна лекарка. Имат син, дъщеря и три внучета. Смятат себе си за идеалната двойка, а хората около тях определят любовта им като вечна.
Той е моторът на цялата връзка, обича да е водеща фигура и се дразни от склонността й да му прави забележки. Тя пък се чувства комфортно като ко-пилот, въпреки че не харесва избухванията му.
Животът им е изпълнен с мечти за признание и реализация. Обичат да се разхождат вечер в стария град и да си почиват на каменните пейки в театъра.
Интелигентни и уважавани, достолепни хора. Той обича да бъде ухажван и много се дразни, че жена му не обръща достатъчно внимание на външния си вид. Според него често караниците им завършват в леглото.
3. Бохемите
Един порядъчен собственик на ресторант и една не дотам порядъчна актриса. Една много усмихната и естествена жена, толкова много, че не обича да носи дрехи. Тя се гордее с това, че може да изкарва пари и изкарва повече, които основно харчи за външния си вид. Много добре осъзнава, че привлича отсрещния пол. Смята, че той не я ревнува, но тя него – много. Дава му оценка 10 за секс. Не са си изневерявали и не намират оправдание за такова нещо. Той не харесва в нея това, че е лесно раздразнима и понякога не го изслушва, а на нея й липсва време в брака. Той мечтае за спокоен живот. И двамата не излизат с приятели и не пият. Мъжът влиза в Big Brother Family заради забавлението. В къщата определено ще бъдат център на внимание, защото са интересна двойка и защото от нея струи сексапил. И двамата са под 30-годишни и живеят в град, който не старее.
4. Заврян зет
Тя е на 36, той на 37 години. Докарват си около 2000 лева на месец. И двамата имат високо самочувствие за външния си вид и водещото във връзката им е сексът. За него тя е идеалният партньор, за нея – той не е. Тя е по-общителна от двамата и често излиза по женски. Тези двамата не могат да се разберат кой командва в семейството.
Тя се дразни, когато той пие, става агресивен, обижда и псува. А той – когато къщата не е подредена. Тя не работи и домакинските задължения са изцяло нейна грижа. Той “помага” като глези децата и й създава още повече работа. Той признава, че е изневерявал, но тя не знае за това. Той се страхува от високо, тя от самотата. Били са на ръба на развод, защото неговите родители не я приемат. Той се чувства като гларус в клетка далеч от морските вълни.
5. Кокетката и кученцето
Те са млади и имат дъщеря на година и половина. Тя е млада, 19-годишна майка, а той е със седем години по-голям от нея. Живеят с родителите си. Тя за него е идеалният партньор, той за нея – не. Тя има основно образование, а той е по-умният в къщата, защото е завършил средно. Тя често мечтае…да стане известна. Преди е била манекенка, а той – футболист. Така се запознали и се взели. Сега горко съжаляват, че не са продължили професионалните си кариери.
Тя приема брака по-свободно и би си позволила няколко връзки едновременно. Излиза често с приятелки, а той остава в къщи при детето. Тя обича флирта, той – не. Тя му е изневерила, той на нея – не.  Тя го плаши с бой, ако флиртува в къщата на Big Brother Family. Тя го ревнува болезнено. Заради съмнения, че й изневерява го удря с метална статуетка по главата. Оттогава често повтаря, за да затвърди мъжа й урока си.
Свекървата не я харесва, смята я за надута и лоша. Явно снахата й е взела страха, защото не смее да каже повече.
6. Брак с чужденец
Той е истински джентълмен, а нейната най-голямата грешка е, че се е родила в България. Любовта и уважението са най-важни за тях. Сексът не остава по-назад. Тя е по-общителна, излиза често и е много ухажвана. Двамата харчат много пари за детето, за дрехи, бижута и забавления. На него му липсва единомислие във връзката и се дразни на това, че тя е твърдоглава. Тя пък не приема неговата агресията, нервност и това, че пие алкохол. Заради тези неща се карат много често. Двамата определено ще бъдат център на внимание, защото тя е красива, а господинът – контактен. Той влиза в къщата, за да угоди на жена си. Тя живее в морската столица, а той е гражданин на чужда държава.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина