НовиниСпортСпортен Пловдив

Започва Европейско първенство по колоездене на писта в Колодрума

Официалната церемония по откриване на Европейското първенство по колоездене на писта, категория „елит“ ще се състои днес – 11.11.2020 г. от 17:30 часа. Състезанието, което за първи път ще се проведе в Пловдив и България, ще е в зала Колодрума от днес до 15.11.2020 г.

Междувременно Румънската федерация по колоездене изпрати официално благодарствено писмо до кмета Здравко Димитров, в което благодари за отличните условия, осигурени по време на Румънския национален шампионат на писта, както и за тренировъчния лагер – 19-28 октомври.

„Колодрумът и град Пловдив отговарят на всички изисквания за тренировки и състезания от висок ранг – висококачествена писта, много добри удобства вътре в спортната зала и подходящи условия за настаняване в различни хотели“, се казва в писмото, подписано от Траян Гога – генерален секретар на Румънската федерация по колоездене.

Той припомня, че Румънската федерация по колоездене организира Румънския национален шампионат на писта през 2018, 2019 и 2020 г.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Не е ли редно да се даде информация как ще бъде представена България, нещо повече за националния отбор. Не е новина, че се открива първенството и честно казано руминците изобщо не са ни важни.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина