БългарияГласовеЗдравеНовини

Проф. Момчил Мавров: За първи път чух за секретен доклад на ДАНС

Избраният за подуправител на Здравната каса проф. Момчил Мавров каза, че не е разпитван нито от ДАНС, нито от други служби. Той бе избран днес след шумен тричасов дебат в Народното събрание, довел до пореден скандал в „сглобката“.

„Аз съм доволен от оказаното ми доверие, но дали съм доволен, че съм избран по този начин, бих казал, че съм със смесени чувства, тъй като имаше доста дълъг дебат и доста неща се казаха в залата. Доволен съм от оказаното ми доверие да бъда подуправител на Националната здравноосигурителна каса. Това е признание за мен“, каза пред журналисти в кулоарите на парламента веднага след избора си проф. Момчил Мавров.

„За първи път чух, че лобирам за частни болници и за секретен доклад на ДАНС наскоро от статия във вестник „Капитал“ и сега за втори път в пленарна зала. Никога не съм чувал преди това за това, нито съм бил викан за справки, становища, обяснения по някакъв такъв случай“, коментира новият подуправител на Здравната каса.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Да е честит поредният избран известен крадец, лобист на ДПС, ГЕРБ и най-вече на Д-р Мишо Тиков. Няма да има здравеопазване! Пък го направили и Професор! Продължавайте да избирате крадци с бащи от Държавна сигурност и после обвинявайте ЕС и САЩ. ТОЗИ ТИП Е ЗА ЗАТВОРА!

  2. Да е честит поредният избран известен крадец, лобист на ДПС, ГЕРБ и най-вече на Д-р Мишо Тиков. Няма да има здравеопазване! Пък го направили и Професор! Продължавайте да избирате крадци с бащи от Държавна сигурност и после обвинявайте ЕС и САЩ. ТОЗИ ТИП Е ЗА ЗАТВОРА!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина