БългарияНовиниПод лупа

Превозвач по линията Куклен – Пловдив не спазва мерките за сигурност

Дадени са предписания и на някои фирми в зоната за отстраняване на нарушения

За нарушение на указаните мерки за сигурността от страна на превозвач, съобщиха от кметството в Куклен. Вчера няколко граждани  ни изпратиха снимка с претъпкан автобус  пътуващ по линията Куклен – Пловдив.

Снимката е направена в 7.15 часа и ясно се вижда, че фирмата превозвач не спазва указаните мерки за сигурността на гражданите.

По случаят  има образувани проверки от всички инстанции с цел превозвачът да понесе отговорност за нарушаване на противоепидемичните мерки. Сезирали сме  РЗИ – Пловдив и Първо Районно управление – Пловдив за нарушения на противоепидемичните мерки от страна на превозвача и фирмата. Тече процедура  по налагане на санкции към транспортната фирма.

От администрацията увериха, че всекидневно се извършват проверки от служители на Първо Районно управление – Пловдив, от Районна здравна инспекция – Пловдив и от служители на Община Куклен из търговските обекти на територията на Общината.  До този момент не са установени нарушения на противоепидемичните мерки, освен в някои от фирмите, на които са им направени предписания за отстраняване на нередностите. Последващи проверки ще се извършват редовно,  за да  не се  нарушават  предвидените мерки.

Всички ние не трябва да допускаме некоректни превозвачи или собственици на магазини да нарушават предвидените мерки. Затова  при забелязани от Вас нарушения  своевременно ни уведомявайте на тел. 03115/21-20 или на e-mail [email protected], апелират от кметството.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина