АктуалноГрадътНовини

Почетоха неповторимия и противоречив Стефан Стамболов (ВИДЕО и СНИМКИ)

Официални лица и граждани се събраха на едноименния площад в Пловдив пред общината по повод 167 години от рождението му

167 години от рождението на Стефан Стамболов отбелязаха тази сутрин в 11 часа пловдивчани. Събитието се проведе на Главната улица пред паметника му, на едноименния площад пред Общината.  Участие взеха военен духов оркестър, представителен взвод, венценосци и представители на комитет „Родолюбие“.

Слово за държавника изнесе Мария Пашкулева, преподавател по история в Хуманитарна гимназия “Св.Св. Кирил и Методий”, Носител на почетен знак за принос в утвърждаването на хуманитарните науки. Водещ на церемонията бе актьорът от Драматичен театър Пловдив – Стефан Попов.

Очаквайте подробности!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Звучи като опорка – какво точно означава “ противоречив“ ?!! За долнягите болшевикокуманисти – родоотстъпници и жалки предатели е много повече от противоречив. За всички останали честни и почтени, паметливи и съвестни граждани е един от най- достойните и истински визионери и радетели за модерна и просперираща България, наред с останалите съвремении държави. Но Имперска Русия го уби подло и вероломно, чрез подставени предатели и агенти у нас!
    Поклон пред този велик и неповторим българин и да Помним!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина