АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Пловдив като сцена за любов

Няколко двойки разказват личните си романтични истории и как те се свързват с Града под тепетата в най-новата кампания на Mall Plovdiv

Kрасив и романтичен е Пловдив, а дори и не подозираме колко често подминаваме места, където някога някой се е влюбил. Не само в града, а и в половинката си, а двамата заедно – и в неповторимата атмосфера, която „тяхното“ си кътче винаги носи!

Специално за месеца на любовта Mall Plovdiv е подготвил онлайн издание , фокусирано върху града като сцената, на която се развива любовта.  В списанието се разказват вълнуващите истории на 5 необикновени двойки, в чиито малки споделени моменти всеки може да се припознае и да си припомни своите трепетни мигове.

Мария и Венсан Гайо

Всичко започва от един уебсайт, принадлежащ на Мария, в който тя разказва за родния си град Пловдив. Търсейки информация за България, тъй като групата му има план да свири там, Венсан попада нa него и така двамата започват да си пишат. До момента, в който се озовават на едно и също място в Лион и останалото вече е история…

От самото начало на връзката им си представят бъдеще в България. Местят се в Пловдив без план, но с огромно желание и години по-късно сбъдват мечтата си като отварят създават работилница за шоколад „Гайо“ под тепетата.

За тях 14-и февруари минава в работа, защото какво по-добро от шоколад и вино за празника, питат те? Шоколад с рози и още една бутилка хубаво вино отговаряме ние с намигване към любимия ни „Гайо“ вкус.

Радостина и Маргарит

Радостина и Маргарит се запознават случайно чрез общи приятели, прекарват вечерта в разговори и игра на белот. Хващат се на бас и си разменят контактите. Следват няколко месеца непрестанни разговори. Почти всяка нощ обикалят с кола града до сутринта, когато всеки поема по задачи и така до следващата вечер. Затова и нямат специално място. Казват, че целият град е техен. Обичат живота си в Пловдив и са щастливи децата им да растат в Цар Симеоновата градина, която свързват с много игри и разходки.

Отбелязват всички празници и се шегуват, че откакто са се родили децата, всеки празник е повод да ги оставят на семейството. За 14-и февруари Маргарит ѝ подарява цветя и шоколад, а Радостина се шегува, че той никога не пие, а тя всеки ден празнува Трифон Зарезан като за двама – „лятото с бяло, а зимата с червено вино“.

Моника и Константин

Моника е родена на 22-и януари, а Константин на 23-и. Родени в Пловдив, в една и съща болница, в една и съща година. Запознават се в кварталното училище още в трети клас. От пети са в една паралелка. Още тогава Моника е тайно влюбена, но едва две години по-късно си разменят първите бележки.

Днес са на 24 години, а имат връзка вече от 10. Решават да останат и да се развиват в Пловдив, който за тях е перфектен: „Има романтика, която никъде другаде не сме усещали. Градът ни носи уют и същевременно пространството да се запознаваме с много различни и интересни хора.“ Празнуват любовта си ежедневно, затова 14-и февруари за тях е поредният хубав ден.

Останалите две може да прочетете утре в най-новата статия на дигиталния гид под тепетата Lost in Plovdiv, за да разберете къде обичат да се разхождат Румен и Петя с малката си дъщеричка Ангелия и кое е любимото място на японската балерина Фуми и нейния любим Кирил.

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина