Новини

Пътуваща IT конференция идва в Пловдив

PlovdivConf 2023 е с вход свободен за всички заинтересовани – професионалисти, изследователи, преподаватели и студенти

След изключително успешното издание през миналата година, през настоящата PlovdivConf се завръща отново в Пловдив на следващата седмица. Програмата този път е подредена така – парти, конференция, парти… Накъде по-смислен айляк от това? PlovdivConf 2023 ви очаква в конферентната зала на хотел „Империал” на 13-и май (събота).

Събитието е техническа конференция, част от IT Турнето – пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти с подкрепата на софтуерни компании. Освен в Пловдив, тази година IT Турнето ще се проведе във Велико Търново, Варна, Бургас и Русе.

Лекциите, на които можете да присъствате по време на PlovdivConf 2023, са с насоченост към професионалисти от практиката, изследователи, преподаватели и студенти, като свежата атмосфера гарантира възможност за създаване на контакти и обмен на знания и идеи. За всички, които се интересуват от темите в програмата, но няма да имат възможност да посетят събитието, ще могат да го проследят онлайн на живо или да гледат записите на лекциите.

Пре-партито е организирано съвместно с Java Beer и ще се състои в уиски и джин бар „Сандъкъ“ на 12-и май (петък) с начален час 19.30ч. Мястото е ул. „Абаджийска“ 8-10, а входът отново е свободен.

Вход свободен. Вижте програмата на https://plovdivconf.com/#schedule

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина