НовиниСпортСпортен Пловдив

Локомотив показва купата на Пловдив от терасата на Общината

Локомотивци молят всички присъстващи на площада да спазват дистанция

Купата на България, която Локомотив (Пловдив) спечели за втора поредна година ще бъде вдигната по традиция от терасата на администратвината сграда на Община Пловдив точно в 20 часа тази вечер.

Трофеят ще пристигне до площад „Стефан Стамаболов“ №1 с победно шествие от стадиона на Лаута, което ще потегли организирано в 18, 30 часа и ще бъде предвождано от футболистите на отбора.

От клуба и фенклуба молят всички присъстващи да спазват дистанция и да носят предпазни маски.

Вижте обръщението към феновете, публикувано на официалния им сайт:

Уважаеми локомотивци,

измина още една магична и запомняща се вечер за любимия ни отбор. Бруно Акрапович и неговите възпитаници продължават да пишат история – те защитиха Купата на България насред София и изпратиха отново в екстаз хиляди привърженици по трибуните.

Преди, по време и след този паметен мач публиката на Локомотив бе най-силният играч на стадиона, като не спираше да пее песните за своя любим отбор насред столицата на България.

Празненствата продължиха същата вечер на стадиона, а в понеделник в 20:00ч. Купата ще бъде показаха от терасата на Община Пловдив.

Благодарим ви, че заедно изживяхме поредната безсънна и паметна нощ, придружена с безценни мигове на щастие, които ще бъдат помнени дълги години.

Направихме го отново!
Заедно!
И ще продължаваме да го правим!
Защото ние сме Локомотив!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина