EVN Топлофикация към клиентите си в Пловдив: Сега е моментът за ремонти на отоплителната инсталация

Новини

EVN Топлофикация съветва клиентите си в Пловдив да извършат планираните ремонти на своята отоплителна инсталация през летния сезон.

Практиката показва, че в някои жилищни сгради ремонтите по вътрешните отоплителни сградни инсталации се извършват от живущи чак през есента, като най-често са свързани с дрениране (източване) на инсталациите. В резултат тези сгради не са подготвени за есенно-зимния сезон и не могат да стартират своевременно отоплението при обявяване началото на отоплителния сезон.

За улеснение на своите клиенти EVN Топлофикация предлага над 50 вида услуги по вътрешните инсталации като например: подмяна на радиатори, вентили обезвъздушаване, източване и запълване на вътрешна отоплителна инсталация (ВОИ) или инсталация за битова гореща вода (БГВ) и др. Подробен списък с предлаганите услуги е наличен на www.evn.bg

Препоръчително е клиентите в една сграда да съгласуват времето на извършване ремонтите си. Така инсталацията ще бъде източена само веднъж, а не повторно за всеки нов ремонт. Това ще спести средства и ще гарантира, че инсталацията ще бъде запълнена и изправна, когато отоплителния сезон настъпи.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.