АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножа

Един от новите собственици на заведение в Капана би любимеца на квартала- Митко с чорапите (ВИДЕО)

Талисманът на Пловдив, както го кръстиха Нова телевизия, е един от най-добродушните и неконфликтни хора в града, отнесе брутална агресия

Един от любимите пловдивчани – Митко с чорапите – бе нападнат и бит днес следобед в квартала. На видео, изпратено от наши читатели, се вижда как едър мъж се спречква с него, разпилява стоката му, след което му посяга и физически. От клипа изглежда, сякаш мъжът безпричинно не позволява на Митко да премине по улица „Христо Дюкмеджиев“. Дълго време му се кара с насочен пръст, докато гледа телефона си. След което му посяга и физически.

По време на спречкването и боя много от намиращите се наоколо хора, предимно от персонала на заведенията наоколо, са се намесили да спрат бруталната агресия. Както често се случва в такива ситуации, много други стоят гледат сеир.

Според запознати, на видеото се разпознава собственик на заведение в Капана, което се намира на улица „Христо Дюкмеджиев“. Той е адвокат от София и един от новодошлите в квартала. За съседите е известен с това, че не спря да работи и прави купони по време на целия локдаун. После, с падането на част от мерките, си позволяваше да прави партита на открито в стил Слънчев Бряг. При това на улицата, по която заведенията нямат музика навън заради съседите. За краткия си престой в Пловдив, той е получавал множество актове за нерегламентирани дейности, а по време на локдауна полицията се видя в чудо от проверки на въпросния обект.

В последните месеци по време на пандемията и поредицата локдауни съседи многократно са го забелязвали демонстративно да изкарва маси и да не спазва наредбите.

Нападнатият Митко пък е известен на целия град с чорапите, които продава. Известният като „Талисманът на Пловдив“ мъж обикаля заведенията от много години, като ежедневно идва пеша от Столипиново и предлага оригинални чорапи из града. Сам се грижи за семейството и за майка си и е любимец на целия град, както и на много туристи, които също го познават и са го запомнили. Митко е известен като един от най-добродушните и неконфликтни хора, които може да срещнем из града.

Според информация на „Под тепето“ проблемът на агресора е свързан с чадър, който мъжът търсел от Митко. След известно крещене, Митко избягал без да каже нищо.

За Митко

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

88 коментари

  1. Честно изказващия парите си Митко колко данъци е платил …. от този цирк вече е изкарал повече пари от продажби за последните дни от колкото за месеци назад ) купувай народе чорапи ))))

  2. Ивайло ли си,Пенов ли ,пинджов ли,ти си мръсен гербераст,от мутрите на Борисов.Чети внимателно,скоро,много скоро ще попаднеш във една стая без врата,прозорци и със два метра таван отгоре!Бог забавя,но не забравя,цървул.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина