Новини

Аматьори от цялата страна тичат благотворително в най-големия тийм билдинг

17 фирми са първите регистрирали своите отбори за 4-тото издание на най-голямата корпоративна щафета и тийм билдинг в Южна България – Liebherr Business Run Plovdiv. От тях 4 се включват за първи път в аматьорската надпревара, която ще се проведе в зона „Марица“, част от Тракия икономическа зона /ТИЗ/, на 3 октомври /неделя/ 2021 г. от 10 часа.

Организатори на състезанието са Спортен клуб „Бегач“ и фирма Liebherr в партньорство с Пощенска банка, MetLife и Vivacom. Надпреварата се провежда със съдействието на „Клъстер Тракия икономическа зона“.

Таксата за участие на 1 отбор от 4 души е 300 лева /с ДДС/ при регистрация до 19 септември и 360 лева /с ДДС/ – до 1 октомври. Една фирма може да запише повече от 1 отбор. Освен основното състезание се провежда и Kids Run Business за деца от 4 до 16 години от 12:30 часа в същия ден. Най-големият тийм билдинг в България спомага за създаване на социална и професионална общност, убедени са организаторите.

Събитието е благотворително и 30% от стартовите такси ще бъдат дарени за Комплекса за ранно детско развитие в Пловдив на фондация „За нашите деца“. „Искрено се надяваме да се видим с Вашия екип маратонци на „Либхер Бизнес Рън“ да се забавляваме, да създадем незабравими спомени и да направим добро, подкрепяйки децата в ранна възраст!“, обръщат се към фирмите от фондация „За нашите деца“.

През 2019 г. Центърът за психологическа помощ „Феникс“ и пловдивският център за деца и родители към фондация „За нашите деца“ получиха над 4000 лева от Liebherr Business Run Plovdiv. В последното издание на „Либхер Бизнес Рън“ Пловдив участваха над 35 мултинационални фирми с близо 300 състезатели-любители.

„Бизнес Рън“ е най-големият тийм билдинг в България. Представлява щафетно бягане за отбори от фирми. Всеки отбор е от 4 души и всеки участник избягва 4 км преди да предаде щафетата на колега. Състезанието в ТИЗ на 3 октомври ще се проведе по затворено трасе около завода на Liebherr, като 1 обиколка е 2 км.

Отборът – победител печели ваучери за техника от Liebherr. Първите 3 отбора ще получат специално изработени статуетки и подаръци от партньорите на надпреварата, а за най-бързия женски тим е приготвена изненада.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина