Новини

30 октомври става професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти

С решение на правителството датата 30 октомври се обявява за професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти. Предложението е на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, което провежда държавната жилищна политика, по инициатива на Добромир Ганев – председател на Национално сдружение недвижими имоти (НСНИ).

МРРБ припознава бранша като значим участник за развитието на пазара на недвижими имоти, като в продължение на години е изградено активно и добро сътрудничество с юридически лица с нестопанска цел, неправителствени организации и сдружения с предмет на дейност в областта на сделките с недвижими имоти. Честването на професионален празник би повишило качеството на професионалните услуги, предоставяни от брокерите и агентите на недвижими имоти, както и създаването на традиции.

Професионалният празник на агентите и брокерите на недвижими имоти ще се организира ежегодно на 30 октомври чрез международни конференции и други видове мероприятия, а целта е създаване на професионална среда, отговаряща на съвременните международни стандарти, висок професионализъм и подобряване на услугите в сферата на недвижимите имоти.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина