АртГрадътКултураНовини

Пловдивски Културен Инситут открива първата си изложба за годината

2024 ни предизвиква с абстрактна изложба “Повратна точка” на Диана Димова – TRAXI

Новата 2024 година ни провокира да започнем на чисто, да загърбим сивото ежедневие и да поканим цветовете на живота в ежедневието си, с новата изложба на Диана Димова – TRAXI “Повратна точка”.

Откриването ще се състои на 13 януари /събота/ от 18:00 часа в Арт Галерия Пловдивски Културен Институт.

Диана Димова-TRAXI определя себе си като импресионист, защото рисува движението и светлината, използва трансформация на материала, разливайки акрил върху платна.

Картините й се раждат от малки частички Движение, Светлина и Любов слети в перфектния момент, защото точно ТУК И СЕГА – ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

Най-новата й изложба „ПОВРАТНА ТОЧКА“ носи мощни визуални послания в търсене на отговори, свързани с нашата планета и бъдещето ни – природата, стихиите, обществото, човекът …

Някои от платната са ярки, бушуващи, огнени, други – хладни, нежни, лежерни. Всички те отразяват преживени емоции, но и провокират към действие, защото ДНЕС се отразява на нашето УТРЕ!

Абстрактното изкуство може да ви донесе нов смисъл и послания. Ако животът ви е повтарящ се низ от сиви и напрегнати часове и дни, пълни със страх за бъдещето, не пропускайте срещата с изкуството на Диана Димова-TRAXI!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина