КултураНовини

П.И.Ф. и приятели свирят на Младежки хълм днес в един специален концерт, посветен на Димо

Идеята на групата и организаторите от Монте Мюзик е с генерираните приходи от концерта да се подпомогне семейството на Димо

P.I.F. 6 е изключително емоционален и различен като звучене от всичко, което групата е издавала до сега. Шестте опуса в диска са записвани от Димо Стоянов до деня преди да влезе в болница, а след като губи битката с коронавируса, Иван Велков (китара), Христо Михалков (бас) и Мартин Профиров (барабани) решават да ги оставят незавършени, с всички прекрасни и малки несъвършенства, оставени от непрежалимия им фронтмен в работния процес. „Приказката P.I.F.“ продължава с национално турне, в което гост вокалисти ще бъдат Свилен Ноев, Графа, Прея, Дичо и Ерсин Мустафов.

Днес в Пловдив (25 юни), ще се състои концерт на група П.И.Ф., посветен на Димо Стоянов. Събитието ще бъде запомнено от феновете на бандата с неповторимата емоция, вдъхновена от музикатата, която ни извежда отвъд границите на реалността и ни напомня, че всички сме част от нещо по-голямо, което ни свързва и ни прави по-добри. Димо от П.И.Ф. отиде при звездите, не можем да го видим, да се доближим до него, да го докоснем, но можем да усетим присъствието му в музиката.

„Приказката“ на П.И.Ф. ще разказваме заедно с момчета от групата и певците Ерсин Мустафов (Jeremy?), Свилен Ноев (Остава), Графа  и Дичо. На Младежки хълм в Пловдив на 25 юни от 21 часа ще станем част от неповторимо събитие, в което група П.И.Ф. влага цялото си сърце и душа в памет на своя вокалист Димо Стоянов.

Още за концерта вижте в Капана.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина