КултураНовини

Международен младежки фестивал започва на Гребната 

ОП “Младежки център Пловдив” поставя силно начало на лятната си програма. В периода 3 – 6 юни международни младежки центрове, включително и такива със „Знак за качество“ на Съвета на Европа, младежки и доброволчески организации и институции на местно и национално ниво, ще имат възможността да представят своята дейност. Това ще се случи в рамките на 4 и 5 юни от 10:00 до 18:00 ч. на Алеята на Гребната база в Пловдив. Заедно с това те могат да подготвят интересни обучителни и практически дейности, които да бъдат проведени в залите и пространствата на Младежки център Пловдив, едновременно с изложението, на теми свързани с младежката работа, доброволчеството, младежките политики, опазването на околната среда, личностното развитие и други актуални теми, представени с методите на неформалното образование.

Всеки, който има интерес и желание да се включи може да го направи като попълни следната регистрационна форма. Краен срок за регистрация на организациите е 13 май 2022 г.

Съвсем скоро всички младежи и заинтересовани лица, желаещи да посетят фестивала, могат да очакват информация за организациите, които ще вземат участие и за програмата на събитието във Фейсбук.

Събитието се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Източник: Пресцентър на Община Пловдив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина