КултураНовини

Уникалните двуметрови кукли Благуни отново в Пловдив

След успеха на детския телевизионен сериал „Благуните“, излъчен в рубриката на БНТ “Лека нощ деца!“ и големия брой гледания в интернет, екипът на продукцията създава детски спектакъл с героите от сериала. С тях ще могат да се срещнат и почитателите от Пловдив на 28 октомври (неделя) от 10:30 ч. в Дома на културата „Борис Христов”.

В представлението децата ще имат възможност за първи път да се срещнат на живо с любимите си герои. Заедно те ще се потопят в света на приказката, да преживеят заедно весели и поучителни истории. Ще могат да видят изключително красиви кукли, цветни и пищни, специално преработени за сцена и декорите с впечатляващи размери.

В спектакъла намират място най-хубавите песнички от кукления сериал, както и специално написани нови весели песнопения. Техните текстове учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-лесно да се справят с трудностите.

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф – Кирил Наумов, кукли – Благовеста Василева, музика -Димо Стоянов от ПИФ и Александър Дойчев. Участват актьорите от театър Вилекула – Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Красивият декор, пищни костюми и невероятно въздействащите герои и истории омагьосват детската аудитория.

Разпространете информацията, за да направим максимално повече деца част от красивото пътуване в света на благуните.

Спектакълът е подходящ за деца от 3.5 години до безкрай. Времетраенето е 60 минути.

Цени на билетите от 10 и 12 лв. търсете в Билетен център пред общината.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина