БългарияКултураНовиниПод сурдинка

Нови дневни предавания и нощна линия „Носталгия“ тръгват по Радио Пловдив

Нова програмна линия стартира Радио Пловдив в обедния пояс от началото на декември

От понеделник, 3-ти декември, в ефир ще е новото лайфстайл  предаване „Вход свободен“. То ще се излъчва всеки делничен ден от 12.00 и до 14.00 часа. От 14 до 15 часа продължаваме с музикалните предавания „МP3 формат“, „Hot On The Top“ и „Молескин“.

„Вход свободен“ е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. „Вход свободен“ ще представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура,порт. И всички теми ще водят към Пловдив.

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празникаа“, както и „Виц на деня”.

Дора Башакова, Дарина Иванова, Жоро Пеев, Таня Лазарова и Диан Никифоров подготвят за слушателите на Радио Пловдив още една изненада. От новата година всяка неделя от 16.00 до 18.00 часа в ефир е предаването „Пълна къща“- с разговори за семейните ценности, традиции, хоби, домашни любимци.

Веднъж месечно екипът на „Пълна къща“ ще пътува на гости в Пловдив, Смолян или Пазарджик и ще излъчва на живо от домовете на семейства, които е посещава.  А като домакин на  „Семейни игри“ ще направи много семейства приятели на радиото.

С мисъл за шофьорите в следобедния трафик, от началото на декември любимото на поколения предаване „Стари, но златни“ с водещ Валя Божилова, ще  звучи и след новинарския обзор на Радио Пловдив в 18 часа. Скуката си отива с най-добрата музика от 70-те години до днес.

Радио Пловдив открива и „Линия Носталгия“ всеки ден от 22.00 до 23.00. Тя е за феновете на българската музика и запазената марка на този час ще е романтичното и меланхолично звучене на поп, рок и инструментална музика от ХХ век.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина