ИзбориНовини

Агенти на ДАНС влязоха в Кинтекс

Бившият шеф на предприятието Александър Михайлов съобщи малко по-рано днес в профила си във фейсбук, че агенти на ДАНС са влезли в Кинтекс

Той уточнява, че агентите изземват документи и информация за плащанията на дружеството във валута.

„Това се случва часове, след като в ефира на бТВ разказах схемата за източване на държавната фирма, която хората на Корнелия Нинова активираха в последните дни. По нея, само от началото на седмицата са платени над 800 000 лева на офшорна фирма от Дубай – фалшив посредник“, пише Михайлов.

По думите му самият той е бил уволнен преди 3 месеца, защото е отказал да участва в тези схеми.

„Вече няма човек, който да не е разбрал истината защо бях неудобен на Корнелия Нинова. Тя ще отговаря на въпросите оттук нататък. Знаете ли кое е най-жалкото обаче: никой няма да потърси съдебна отговорност от нея. Защото тя си назначи бушони в „Кинтекс“, които сега ще изгорят.  Неудобните като мен тя се опитва да смаже с изфабрикувани дела и откровени клевети. Всички ние, данъкоплатците в България, платихме 800 000 лева на офшорка в Дубай и още 70 000 лева, за да води държавата дела срещу мен по разпореждане на Корнелия Нинова. Това е наследството от управлението на председателя на БСП“, заявява Михайлов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина