Имоти в ПловдивНовини

Жилищен парк Royal Garden с „Ден на отворени врати“тази събота

Специалното събитие е по повод Акт 16 на втория етап на комплекса

„Ден на отворените врати“ ще се проведе в жилищен парк Royal Garden, етап 2. Специалната инициатива е по повод получаването на Акт 16 и ще се състои тази събота, 29 юни 2024г., от 10 до 18 часа, в градината на комплекса на ул. „Ген. Георги Вазов“ до Mall Рlоvdіv.

В рамките на отвореното събитие търговските консултанти ще предоставят подробна информация за жилищния парк и ще помогнат на посетителите да изберат своя мечтан дом, където елегантен дизайн, функционалност и съвременни удобства съществуват в неповторим баланс.

Така гостите ще могат да се потопят в атмосферата на Royal Garden, като направят оглед на вече завършените сгради, луксозните общи части и свободните за продажба апартаменти, като усетят сами прекрасната и различна атмосфера, сигурната среда и уредения начин на живот, който предоставя комплекса.

Двете нови сгради на Royal Garden са реализирани с материали от най-висок клас на световни марки и са заложени модерни решения за създаване на луксозна, балансирана и здравословна среда за живот. Използвани са ефективни топлоизолационни материали и фасадна топлоизолационна система, а последните два етажа на сградите са изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Избран e висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет, която е устойчива на променливи атмосферни условия, с отлични енергоефективни и звукоизолационни качества. С цел допълнително редуциране на шума е поставена шумоизолация под подовата замазка. Изградена е система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите ѝ качества. За спокойствието на живущите е заложен монтаж на датчици за вода, като част от системата за превенция от наводнения. В премиум жилищата е изградена и система за пречистен свеж въздух. Подсигурено е отопление от ТЕЦ.

В етап две на Royal Garden бъдещите собственици могат да се насладят още на комфортни апартаменти, които се отличават с отлични разпределения – проектирани, така че да доставят на живеещите в тях простор, светлина и удобство.

Обърнато е специално внимание и на елегантно оформените общи части. Интериориорът носи визия и усещане за комфорт и уют.

Royal Garden е комплекс от затворен тип, предлагащ редица други удобства, които допринасят за напълно уредения начин на живот на своите обитатели. Сред тях са красива и целогодишно поддържана градина с обособен детски кът за игра, 24-часова охрана, видеонаблюдение, система за достъп, професионална поддръжка и управление, подземен паркинг с паркоместа и гаражи с удобна топла връзка към жилищните секции, както и места за зареждане на електромобили.

Жилищният парк се намира в квартал „Отдих и култура“, на място отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. В близост са разположени Гребната база, модерни спортни съоръжения, Mall Рlоvdіv, детски градини,  тематични ресторанти, кафенета и хипермаркети.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина