ГрадътИмоти в ПловдивНовини

Жилищен парк Royal Garden посреща пловдивчани с „Ден на отворени врати“

Изберете мечтаното жилище пред Акт 16

Жилищен парк Royal Garden, кани всички, търсещи мечтаното жилище на „Ден на отворени врати“ тази събота, 18 ноември 2023 г., от 10 до 18 часа в търговския офис на компанията инвеститор, разположен в непосредствена близост до комплекса, на бул. „Свобода“ 65А, в Офис Парк Пловдив на партерно ниво.

В рамките на специалното събитие посетителите ще имат възможност да получат информация за наличните апартаменти за продажба, които са пред АКТ 16. Търговските консултанти ще им помогнат да изберат своя дом от различните типове жилища и ще отговарят на всички въпроси, свързани с изпълнението на проекта. 

Гостите на събитието ще  могат да се потопят в атмосферата на Royal Garden, като направят оглед на напълно обзаведен апартамент във вече завършения етап на жилищния парк. Така сами ще усетят прекрасната и различна атмосфера, сигурната и луксозна среда, и уредения начин на живот, който предоставя Royal Garden.

В реализацията на проекта са селектирани материали от най-висок клас на световни марки и модерни решения за създаване на луксозна, балансирана и здравословна среда за живот. Проектът залага на безкомпромисно ниво на изпълнение и безупречен контрол във всеки етап и детайл в строителството.  

Използвани са ефективни топлоизолационни материали и фасадна топлоизолационна система, а последните два етажа на сградите са изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Избран e висок клас алуминиева дограма Schüco с троен стъклопакет, с балансирано съотношение между елегантен дизайн, тесни ширини на профила и нисък коефициент на топлопреминаване. Това е гаранция за целогодишна оптимална енергийна ефективност и комфорт във всеки апартамент. С цел редуциране на шума е поставена шумоизолация под подовата замазка. Заложено е допълнително окабеляване за „умен дом“. Изградена е система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живущите е заложен монтаж на датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения. В премиум жилищата е планирана и система за пречистен свеж въздух. Подсигурено е отопление от ТЕЦ.

Комплексът разполага с подземен паркинг с паркоместа и гаражи с удобна топла връзка към жилищните секции, както и с места за зареждане на електромобили.

Високите фоайета и луксозни общи части, изпълнени с естествени и устойчиви материали, ще създават уют и комфорт във всеки един момент при достъпа до дома.

Бъдещите собственици ще могат да се насладят на комфортни апартаменти, които се отличават с отлични разпределения на жилищната площ. Те са с прави форми на помещенията и светла височина от 2,85м. – проектирани, така че да доставят на живеещите в тях простор, светлина и удобство.

Royal Garden е сред най-предпочитаните жилищни комплекси в град Пловдив. В допълнение към високия клас на строителство и привлекателен интериор, той предлага цялостното усещане за зелена среда в комбинация с красиви гледки към Младежки хълм и Родопите.

Жилищният парк е  от затворен тип и предлага редица удобства, които допринасят за уредения начин на живот на своите обитатели. Сред тях са красива и целогодишно поддържана градина с обособен детски кът за игра, 24-часова охрана, видеонаблюдение, система за достъп, професионална поддръжка и управление.

Royal Garden се намира в квартал „Отдих и култура“, на място отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. В близост са разположени Гребната база, модерни спортни съоръжения, Mall Рlоvdіv, детски градини,  тематични ресторанти, кафенета и хипермаркети.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Копторници на пъпа на мизерията, шума и дивеча с бангиите, каращи с двеста…ми не, мерси за мечтани жилища точно там.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина