БизнесГрадътИмоти в ПловдивНовини

Royal Garden кани всички на ден на отворени врати в Пловдив

Бъдете сред първите, които ще изберат своя мечтан дом в Етап 3 на комплекса

„Ден на отворените врати“ ще се проведе в жилищен парк Royal Garden тази събота, 10 февруари 2024г., от 10 до 18 часа. Събитието се организира по повод старта на продажбите на Етап 3 на проекта и ще се състои в търговския офис на компанията-инвеститор „Галакси Инвестмънт Груп“, на бул. „Свобода“ 65А на партерно ниво на Офис Парк Пловдив.

В рамките на деня, търговските консултанти ще направят персонална ексклузивна презентация за всеки гост. Така посетителите на събитието ще бъдат сред първите, които ще могат да научат всички подробности, свързани с новия проект и да се сдобият с мечтан дом, където елегантен дизайн, функционалност и съвременни удобства съществуват в неповторим баланс.

Третият етап на жилищен парк Royal Garden e разположен в близост до предходните два етапа в квартал „Отдих и култура“.  Той има типичната за комплекса архитектурна визия, която съчетава  елегантни акценти в светли и тъмни земни тонове и знаковите за Royal Garden обширни частни тераси на последните етажи, разкриващи красиви гледки. 

В двете нови Г-образни сгради ще бъдат разположени различни по големина и тип апартаменти – проектирани, така че да осигурят оптимален комфорт – чрез светла височина от 2,80м, просторни стаи с прави форми и големи прозорци. Достъпът до апартаментите ще се осигурява през елегантни и луксозни фоайета с изключителна височина от 6 метра. Интериорът залага на допълващи се цветове и текстури, безупречни детайли и ефектно осветление, което създава усещане за изящен дом още при влизането в сградите. Общите части ще бъдат изпълнени с висококачествени материали, подходящи за високо натоварване.

Цялостният архитектурен облик на сградите ще се допълва от 2600 кв.м живописна и целогодишно поддържана градина, с места за отдих и зона за забавление за най-малките обитатели на комплекса.

За реализацията на проекта са подбрани висококачествени материали, които покриват най-високите стандарти на съвременното строителство за създаване на луксозна, енергоефективна и здравословна среда за живот. Фасадата ще бъде изпълнена с каменна вата, като в допълнение, последните два етажа и отделни елементи на сградата ще бъдат изпълнени с вентилируема фасада от HPL. Планирана e висок клас алуминиева дограма с фабрично вградени ролетни комарници. С цел редуциране на шума се предвижда поставянето на подова шумоизолация. За спокойствието на живущите е заложен монтаж на датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения, а премиум апартаментите ще бъдат подготвени за инсталиране на система за пречистен свеж въздух. Отоплението ще бъде осигурено от ТЕЦ. Всеки апартамент ще бъде изпълнен с подово отопление. Това са само част от основните елементи, свързани със строителството на комплекса, а всички детайли ще бъдат представени подробно на всеки гост в рамките на „Ден на отворени врати“ тази събота на 10 февруари.

Royal Garden е комплекс от затворен тип, предлагащ и редица други съвременни удобства, които допринасят за уредения начин на живот на своите обитатели. Сред тях са осигурени паркоместа и гаражи, както и места със зарядни станции за електромобили, 24-часова охрана, контрол на достъпа и видеонаблюдение и професионална поддръжка.

Третият етап на жилищен парк Royal Garden се намира в квартал „Отдих и ĸyлтypa“, между улиците „Константин Моравенов“, „Митрополит Максим“ и „ Ген. Никола Иванов”. Мястото предлага изпълнен с удобства начин на живот – в квартал с новоизградена инфраструктура и паркова среда. В близост са разположени Гребната база, Mall Рlоvdіv, хипермаркети, детски градини и тематични ресторанти.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина