ГрадътИзпод тепетоМненияНовиниСпортСпортен Пловдив

Ветераните на Ботев впечатлени от новия вид на Колежа

Ветераните на ФК „Ботев 1912“ останаха впечатлени от вида, който ще придобие клубния стадион след завършването му. Днес голяма част от славния тим на канарчетата от 80-те посети съоръжението, заедно с кмета Здравко Димитров и в присъствието на строителя Илиян Филипов.

Димитър Вичев, Васил Василев, Коста Танев, Благой Блангев, Славчо Хорозов, Коста Танев, Антим Пехливанов, Атанас Пашев, Митко Аргиров, Запрян Раков, Костадин Костадинов, Трифон Пачев и Марин Бакалов, водени от легендарния си капитан Петър Зехтински, не скриха задоволството си от напредъка на строежа и споделиха, че с удоволствие ще заемат места на трибуните за първия мач на обновения стадион. Те благодариха на общината и изпълнителя на проекта за положените усилия.

Ветераните на жълто-черните отправиха горещи пожелания към капитана на настоящия тим на Ботев – Тошко Неделев за бързо възстановяване, след тежкия инцидент, който той претърпя в Грузия. Преди да посетят стадиона жълто-черните легенди бяха приети в Общината, където връчиха на кмета Здравко Димитров почетна ВИП-карта като член на най-стария футболен клуб в Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина