Ще върнат надписа на Пловдив 2019

Градът

Изпотрошеният и осквернен надпис PLOVDIV 2019 бе демонтиран вчера, както ви информира Под Тепето. Причината за премахването на буквите и цифрите бяха щетите, нанесени от вандали и хора, неволно повредили материала, докато се снимат с емблемата на града.

Нашият екип обаче научи, че мярката е сам временна. Цветните букви и черните цифри са демонтирани, за да бъдат ремонтирани и подобрени. В средата на идната седмица можем да очакваме тяхното завръщане на стълбите на Каменица. Искрено се надяваме този път инсталацията да не стане отново привлекателен обект за вандалите.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Ще върнат надписа на Пловдив 2019

  1. Да ги сложат някъде другаде, това място не е подходящо за тях. Апропо, нали имаше денонощно видеонаблюдение на Главната, как е допуснато вандалско нападение?

  2. ааа защо…така ще е по-добре и за хората в общината дето си падат по ремонтите и харчовете на чужди пари…пък и за хората дето ненавиждат шаренията и кича също ще е добре. ще се открие и виста към другите емблематични атрибути на пространството – мильо, каскадата, стълбата и хълма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.