Санкции за собственика на 20 крави, допуснал ги до Гребната база

Градът Зелен град Новини

Собственикът на 20 крави, които вчера бяха в района на Гребната база получи 2 акта и предупредителен протокол съответно от Пловдивския общински инспекторат, Общинска охрана и Общинска полиция. Допълнително екипи на БАБХ са му връчили призовка за съставяне на акт, а подобна е получил и от служители на II РУ на полицията за даване на обяснения в управлението.

Вчера по време на дежурния си обход 4 служители на ОП „Общинска охрана“ забелязват стадо крави от северната страна на Гребната база, те веднага изолират животните в близкия учебен център и сигнализират полиция и Агенцията по безопасност на храните.

„Общинските охранители са съумели да ограничат стадото, така че да предотвратят инциденти с хора, които се разхождат или спортуват по алеите. За съжаление това са поредните актове на собственика, който и друг път е изпускал кравите да се разхождат свободно. Надявам се след намесата и санкциите и на другите органи този човек да  бъде достатъчно отговорен и да не допуска отново подобно нещо“, коментира заместник-кметът Йордан Ставрев.

Споделете ни във:

1 коментар за “Санкции за собственика на 20 крави, допуснал ги до Гребната база

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.