Първата предизборна среща на Слави Трифонов ще е със студенти от Пловдив

Градът Избори 2021 Новини

Слави Трифонов, лидер на партията “Има такъв народ”, ще излезе на жива среща с потенциални избиратели за първи път в рамките на предната и тази кампании и това ще се случи в Пловдив. Той организира събитие с пловдивски студенти, като на този етап не е ясно къде ще се случи то. Самият Трифонов пусна анонс в личния си профил във Фейсбук, като уточнява, че на срещата ще бъдат допускани само хора с валидни студентски книжки.

“В четвъртък от 17 ч. ще се срещна със студентите на град Пловдив, по тяхна покана. И понеже срещата е в този формат, на нея ще могат да присъстват само тези, които представят валидна студентска книжка. Срещата ми с пловдивските студенти ще се излъчва на живо на моята фейсбук страница, както и по “Седем-осми Ти Ви”, написа лидерът на “Има такъв народ” в социалната мрежа.

Споделете ни във:

1 коментар за “Първата предизборна среща на Слави Трифонов ще е със студенти от Пловдив

  1. Интересно е, дали намусеният недоучил чалгар ще покаже валидна студентска книжа от неговото време, еми няма щото не е ясно до кой семестър го е докарал…Та, на младите да кажа – искате човек с двеста думи речник и неговият велик везир хобита Ташко Просташко да ви управляват – гласувайте…Навремето, когато мъдреците от ПУ произведоха поета – псувач Стоичков в “доктор хонорис кауза” потънах в земята от срам заради моя университет…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.