ГрадътИзпод тепетоНовиниСпортСпортен Пловдив

Пловдив с отличие в категория „Спортна инфраструктура“

Асоциацията на българските градове и региони връчи годишните си национални награди за 2023 г. Сред отличените за пореден път беше и Община Пловдив – тази година в категория „Спортна инфраструктура“.

Годишните национални награди на Асоциацията бяха в 30 категории. Освен за успешно управление, общините бяха отличени за реализираните инвестиции за развитие на спорта и младежките дейности, опазване и популяризиране на културно-историческото наследство, въвеждане на иновативни подходи в управлението на общините. Основният критерий на журито за определяне на наградените бяха реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.

С приз в категория „Заместник-кмет /голяма община/“ беше удостоен и Анести Тимчев.

„Поздравявам Асоциацията на българските градове и региони и техните партньори, които за поредна година продължават да работят по създаването на интелигентни градове и общини. Тези награди показват, че работим в правилната посока и Пловдив се развива“, заяви Тимчев при приемането на наградите.

Участие във форума взеха кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети, съветници, членове, партньори и приятели на Асоциацията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина